Последната кампания на  отбелязва важни моменти от развитието на LGBTQIA+

...
Последната кампания на  отбелязва важни моменти от развитието на LGBTQIA+
Коментари Харесай

Calvin Klein с кампания в подкрепа на LGBTQIA+ общността

Последната акция на  отбелязва значими моменти от развиването на LGBTQIA+ общността. Кампанията се концентрира върху събития, които са оформили живота на таланти от разнообразни краища на света в разнообразни времеви изрезки.

Инициативата включва основни дизайни от капсулната сбирка на Calvin Klein Pride 2021, съчетани с деним и долни дрехи, които демонстрират личния жанр на всеки от гениите. Тази година сбирката Pride се отличава с типичен силуети, в това число съвременна памучна бралета и слипове с логото на марката на талията в палитра от лимитирани модели. Изрязани тениски и суитшърти също са показани в акцията, както и дънки и емблематичната бяла тениска.

Акцията към този момент стартира в международен мащаб и ще продължи през цялата година в обществените мрежи на с хаштага #proudinmycalvins.

Шест фотографи улавят осем лица в по-лични моменти. Късометражни филми документират историите на гениите дружно с техни преживявания, наситени с емоции. Всеки от тях впечатлява с индивидуален генезис и необичаен гений, а всички те са обединени от общата си пристрастеност към + общността.

Calvin Klein си партнира с голям брой неправителствени организации в поддръжка на LGBTQIA+, в това число и с плана Trevor, най-голямата организация за попречване на самоубийства и спешни интервенции за младежи от LGBTQIA+ общността. Подкрепя работата на ILGA World като световен глас за правата на LGBTQIA+, на тези, които се сблъскват с дискриминация въз основа на полова ориентировка, пол, еднаквост и / или полови характерности. Брандът дарява средства и на Фонда за правна отбрана и обучение на транссексуалните и продължава да развива своята активност.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР